KERAK hangportál

Honlapunkkal a Biblia megismerésére vágyóknak kívánunk segítséget nyújtani.

Olyan igehirdetések és bibliai tárgyú előadások hangfelvételét adjuk közre, amelyek a címben megjelölt helyszínen és időpontban hangzottak el, hallgatóság jelenlétében.

Nyitóoldalunkon mindig a legfrissebb, legutóbb feltöltött hangfelvételek jelennek meg. A teljes hangállományban a keresőmodul segítségével kereshetnek a téma, a tárgyalt igehely, az előadó, a helyszín, az elhangzás idejének megjelölésével.

Az egyes felvételeket, sorozatokat igény esetén fizikai adathordozón (CD/DVD) is el tudjuk küldeni, térítés ellenében. A megrendeléseket a megrendeles@kerak.hu címen fogadjuk, a feltételekről bővebben itt tájékozódhat.

Visszajelzéseiket a vendégkönyvben, vagy a hangtar@kerak.hu címen várjuk.

Amennyiben anyagilag támogatni kívánja a felvételek készítését (a szükséges műszaki eszközök beszerzését és az azokkal dolgozók munkáját), adományait a 10403181-49574954-52531036 számú bankszámlára várjuk.

Hanganyagaink mp3 formátumban tölthetőek le, és gyakorlatilag bármely médialejátszóval meghallgathatóak.

© - A honlapunkról letöltött hanganyagok szabadon másolhatók, terjeszthetők. Ennek feltétele, hogy kizárólag eredeti, módosítatlan formában és ingyenesen, anyagi ellentételezés nélkül történjen. Fizikai adathordozón történő terjesztés esetén pedig, kérjük tüntessék fel a forrást: hangtar.kerak.hu